'De Zonen van Van As' komt terug!

donderdag 8 augustus 2019

In Schelle zijn de opnames bezig van seizoen vijf van de VTM-reeks 'De Zonen van Van As'. Het Nieuwsblad ging al eens poolshoogte nemen op de set en sprokkelde enkele nieuwtjes.

Zo blijft de vaste cast, met Jaak Van Assche in de hoofdrol, grotendeels van de partij. Er zijn wel enkele opvallende nieuwkomers en gastrollen. Nieuw in een terugkerende rol zijn Charlotte Timmers (oa. 'Studio Tarara') en Göhkan Girginol die we voooral kennen als Ibi uit 'Spitsbroers'. Jan Van Looveren zien we definitief niet meer terug in 'De Zonen van Van As'. Een opvallende (gast-)rol is er dan weer voor 'Switch'-presentator Adriaan Van den Hoof.


Verder blijft in 'De Zonen van As' alles bij het oude. De oude Van As en zijn kroost komen weer in de meest onwaarschijnlijke situaties terecht, maar weten er zich toch altijd weer uit te redden. En hou je nu al maar vast voor een aantal scènes die best spectaculair zullen zijn.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers