De VIDEO's uit '#LikeMe' - aflevering 6

zondag 16 februari 2020

In de zesde aflevering #DIGITALDETOX lopen de emoties hoog op tijdens een schooluitstap. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan.

Ze is de ruzie meer dan beu. Was haar terugkeer naar Antwerpen dan echt een slechte beslissing?


Klassiekers in een nieuw jasje
'#LikeMe' is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #DIGITALDETOX kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Mooi, het leven is mooi' van Will Tura en 'Samen zijn' van Willeke Alberti.

Will Tura: Mooi, het leven is mooi
Dit nummer is in feite een cover van ‘Help (get me some help)’ van de Nederlander Tony Ronald (1971), en zal een van Will Tura’s grootste hits blijken te zijn.


Willeke Alberti: Samen zijn
De Amsterdamse Willeke Alberti is de dochter van de Nederlandse zanger Willy Alberti. Ze begon haar carrière op 11-jarige leeftijd in 1956, waarna ze verschillende hits achter elkaar scoorde. Na 1975 bleef Willeke even uit de schijnwerpers, om in 1987 terug te keren naar het podium met het nummer ‘Samen zijn’. Het nummer was ook de begintune van de kinderserie 'Pompy de Robodoll'.


Nieuwe afleveringen van '#LikeMe': elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers