'De Verhulstjes' winnen prijs voor 'Beste Realityshow' tijdens Nederlandse Binge Awards

donderdag 8 juni 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Vlaanderen boven in Nederland, want daar sleepte de Play4-realityreeks 'De Verhulstjes' de prijs voor 'Beste Realityshow' in de wacht tijdens de uitreiking van de Binge Awards.

Daarin worden de beste en populairste films en series die op de verschillende streamingdiensten te zien zijn in de bloemetjes gezet. In Vlaanderen kregen vorig seizoen gemiddeld 1.053.000 Vlamingen (live+7+web+herhalingen) niet genoeg van de avonturen Gert, Ellen, Viktor, Marie en hun trouwe viervoeters. Die bevestiging krijgt de realityreeks nu ook bij de noorderburen, die de reeks gretig bingen op Videoland. De Verhulstjes zet zich zo in de lijst naast andere winnaars als de internationale topreeks ‘The Last of Us’ van HBO Max (Beste Serie) en ‘The Kardashians’ op Disney+ (Meest Bingewaardige serie). Ondertussen is er een nieuw seizoen van De Verhulstjes in de maak, dit najaar te zien op Play4 en GoPlay.


Gert Verhulst: 'We zijn enorm fier, blij en vereerd met deze mooie prijs. Het doet ons enorm veel plezier dat ze ook in Nederland het programma weten te smaken. Zelfs nadat ze mij in Speedo hebben zien zwemmen.'

Programmadirecteur Annick Bongers: 'Een prachtige prijs voor een geweldig programma. De Verhulstjes wisten in Vlaanderen al van dag 1 een groot publiek aan te spreken, zowel op Play4 als GoPlay. Dat ze in Nederland nu ook deze verdiende erkenning krijgen is knap om te zien.'

De prijzen
Beste serie: The Last of Us – HBO Max
Beste Film: Luther: The Fallen Sun – Netflix
Beste Realityshow: De Verhulstjes – Videoland
Beste Nederlandse productie: Oogappels – NPO Start
Meest Bingewaardige Serie: The Kardashians – Disney+

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers