'De Mol Behind The Scenes': Zo gingen de kandidaten naar de openingsproef

zaterdag 30 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De kop is eraf! De eerste aflevering van 'De Mol' lokte heel wat kijkers. De straffe openingsproef was meteen ook de eerste keer dat de kandidaten elkaar zagen. Maar hoe loopt dat achter de schermen?

Zonder elkaar te zien werden de kandidaten naar de openingsproef gebracht. Een huzarenstuk, zo blijkt uit opnames achter de schermen. 

 

'De Mol Behind The Scenes', nu op GoPlay. 'De Mol', aflevering 2, zondag 31 maart om 20.00 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers