De late-night-quiz 'De Dag van Vandaag' keert terug! Jij kan erbij zijn!

donderdag 21 december 2023
Foto: Eén - © VRT 2022

Na de kerstvakantie komt de gezellige late-night-quiz 'De Dag Van Vandaag' terug op VRT 1. Bart Cannaerts nodigt weer elke dag drie BV's uit om te quizzen over de kleine en grote weetjes van de dag. Het geld dat ze daarmee verdienen kan gewonnen worden door een kijker thuis.

Daarvoor belt Fien Germijns elke dag bij iemand anders aan en zet zich bij hen in de zetel om samen naar de altijd spannende finale te kijken. VRT 1 zoekt publiek en nodigt je uit voor een fantastisch leuke opnamedag op de VRT (Brussel). Naast een superleuke maar interessante ervaring als publiek bieden wij ook drank en frietjes aan voor iedereen die komt! Aanmelden doe je HIER. Veel plezier! 


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers