'De Kotmadam' krijgt een 22ste seizoen

woensdag 17 juli 2013

Er wordt binnenkort gestart met de opnames van een nieuw seizoen van de VTM-sitcom 'De Kotmadam', dat heeft producent René Vlaeyen gezegd in Gazet van Antwerpen.

Binnenkort starten de opnames van het 22ste seizoen van de populaire VTM-serie 'De Kotmadam'. De reeks overtreft hiermee Vlaanderens populairste comedyreeks, 'F.C. De Kampioenen' op Eén. Die serie stopte na 21 seizoenen.


In 'De Kotmadam' worden de hoofdrollen vertolkt door Katrien De Vos (kotmadam Jeanne) en Mark Verstraete (Jeannes man Jef). Vorig jaar kreeg de cast en crew een zware klap te verwerken toen de Aalsterse acteur Odilon Mortier overleed. Hij speelde in de reeks de beste vriend van Jef en Jeanne.

De nieuwe reeks van 'De Kotmadam' is vermoedelijk in 2014 te zien op VTM.

VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers