'De Kotmadam' krijgt een 22ste seizoen

woensdag 17 juli 2013

Er wordt binnenkort gestart met de opnames van een nieuw seizoen van de VTM-sitcom 'De Kotmadam', dat heeft producent René Vlaeyen gezegd in Gazet van Antwerpen.

Binnenkort starten de opnames van het 22ste seizoen van de populaire VTM-serie 'De Kotmadam'. De reeks overtreft hiermee Vlaanderens populairste comedyreeks, 'F.C. De Kampioenen' op Eén. Die serie stopte na 21 seizoenen.


In 'De Kotmadam' worden de hoofdrollen vertolkt door Katrien De Vos (kotmadam Jeanne) en Mark Verstraete (Jeannes man Jef). Vorig jaar kreeg de cast en crew een zware klap te verwerken toen de Aalsterse acteur Odilon Mortier overleed. Hij speelde in de reeks de beste vriend van Jef en Jeanne.

De nieuwe reeks van 'De Kotmadam' is vermoedelijk in 2014 te zien op VTM.

VTM

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers