'De Kotmadam' krijgt 23ste seizoen

donderdag 11 juni 2015

De populaire VTM-sitcom 'De Kotmadam' krijgt een 23ste seizoen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. En dan moet reeks 22 eerst nog op het scherm komen. Daarmee is 'De Kotmadam' de langstlopende Vlaamse serie.

'Kotmadam' Katrien Devos is bijzonder blij met dit nieuws. 'Dat nieuwe seizoen is uiteraard een mooie vorm van appreciatie', zegt ze in Het Laatste Nieuws.


Toch is 'De Kotmadam', sinds het overlijden van acteur Odilon Mortier, fundamenteel veranderd. 'Ik wist meteen dat de figuur van Odilon nooit te vervangen zou zijn'. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van verschillende gastacteurs die voor de vrolijke noot ten huize Jeanne moeten zorgen. Samen met de studenten uiteraard. Daarvan zijn er in de voorbije jaren al heel wat gepasseerd en dat zal ook in de nieuwe seizoenen niet anders zijn.

Wie in seizoen 23 precies de cast zal uitmaken naast Katrien Devos (Jeanne) en Mark Verstraete (Jef), is nog niet bekend. En wanneer VTM de seizoenen 22 en 23 zal gaan uitzenden, wordt eveneens later bekendgemaakt.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers