De huwelijksklokken gaan weer luiden in 'Thuis'

vrijdag 27 januari 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Avontuurlijke Thilly is net levend terug binnengewandeld in 'Thuis'. Ze stond begin deze week nog op de radar van de Cel Vermiste personen.

Haar terugkeer is dus een grote verrassing voor (ex)-lief Harry, die ervan overtuigd was dat ze ongelukkig ten val was gekomen op haar wilde trektocht door Kirgizië.  


Thilly had vooral nood aan een stilteretraitre en die vond ze in de bossen van Luik. Ze vond het daar uiteindelijk toch wat te stil… en had genoeg tijd gekregen om te bezinnen. Thillty stapt dan maar met de grote vraag af op de liefde van haar leven. Harry staat met zijn mond vol tanden, en een ja kan er nog net uit.

Harry en Thilly zijn dus officieel verloofd. Move over, bridezilla Christine! Het nieuws van de verloving van Thilly zag ze niet zien aankomen. Al zal Christine waarschijnlijk weer rustig kunnen slapen nu ze zeker weet dat Thilly niet van een klif is gevallen.


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers