De eerste dode van 2023 is een feit in 'Familie' - SPOILERS!

maandag 9 januari 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Op de eerste dag van de nieuwe week zinderde de spannende midseizoensfinale van 'Familie' nog stevig na. Vanavond kwamen de kijkers namelijk te weten wat de dodentol is van die aflevering.

Even zag het ernaar uit dat zowel nonkel Raymond (Frans Van der Aa) als Koen (Sieg De Doncker) de aanslag op hun leven hadden overleefd. Maar niets is minder waar. Terwijl Raymond er ernstig aan toe is maar de aanrijding wel overleefde, legde Koen onderweg naar het ziekenhuis alsnog het loodje. Hij overleefde de slag die hij van Véronique (Sandrine André) op het hoofd kreeg dus niet.


Met de plotse dood van Koen komen Lars (Kürt Rogiers) en vooral Véronique in nauwe schoenen te zitten. De twee besloten het lichaam van Koen te dumpen in het water en dokterden een verhaal uit voor de buitenwereld. Welke gevolgen heeft de uithaal van Véronique? En slagen de twee erin om de waarheid toe te dekken?


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.


Lees ook:
Overleven twee personages bloedstollende midseizoensfinale van 'Familie' niet?
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers