De Boxy's draaien op Tomorrowland...alles in de soep

dinsdag 27 maart 2018

In het reality-programma 'De Boxy's' trekt de bekendste culinaire tweeling van Vlaanderen, Kristof en Stefan Boxy, op een eigenzinnig gastronomisch avontuur want ze zijn vastberaden om hun grenzen te verleggen.

Hiervoor laten ze zich elke week uitdagen door een bekende of onbekende Vlaming met een bijzondere kookopdracht. Die zorgt er voor dat zij hun wereldbeeld verruimen en zelfs, als doorwinterde foodies, verrast worden door wat de wereld te bieden heeft.


Stefan en Kristof Boxy trekken voor hun eerste avontuur naar Tomorrowland, het internationaal muziekfestival in Boom vol liefde en verbondenheid. Ze krijgen van Jani Kazaltzis, fan van het eerste uur, de opdracht om een gerecht te verzinnen geïnspireerd op de bijzondere waarden van het festival. Om de spanning en de competitiviteit op te drijven maakt hij er een wedstrijd van. Wie ontwerpt het ultieme Tomorrowlandgerecht: Kristof of Stefan?

'De Boxy's', vanaf woensdag 11 april om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers