'De Allerslimste Mens ter Wereld' gaat van start!

zondag 4 september 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Dokter Geert Meyfroidt kroonde zich nog niet zo lang geleden tot 'De Slimste Mens ter Wereld', maar Erik Van Looy en de zijnen staan al klaar met een nieuwe editie.

Een jubileumviering! Want voor het twintigste seizoen gaat het programma op zoek naar 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.


Het spelersveld wordt samengesteld uit de beste deelnemers van de vorige tien seizoenen met titanen en titaniden als Gert Verhulst, Ella en Olga Leyers, Xavier Taveirne, Delphine Lecompte, Peter Van de Veire, Astrid Stockman en nog vele vele anderen.

Een bijzonder competitieve arena dus die zal kwissen, gissen, dissen en bissen in de bekendste rode zeteltjes van Vlaanderen.


'De Allerslimste Mens ter Wereld', vanaf maandag 5 september om 21.00 uur op Play4.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers