DAZN wordt de nieuw 'Home of Eleven'

dinsdag 11 juli 2023

De overname van Eleven door DAZN, aangekondigd in februari 2023, gaat een nieuwe fase in. Vanaf 17 juli zullen sportfans in BelgiŽ alle Eleven Sports-content kunnen bekijken in de gloednieuwe DAZN-app.

Eerder dit jaar voltooide de DAZN Group officieel de overname van de Eleven Sports Group. DAZN is het grootste entertainmentbedrijf in de sportwereld, met meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd. Het doel van DAZN? Sportfans de ultieme sportervaring bieden via technologische innovatie. Zo is het bedrijf al actief in meer dan 200 landen en heeft het belangrijke lokale rechtencontracten, waaronder de Serie A in Italië, LaLiga in Spanje, de Bundesliga in Duitsland en de Jupiler Pro League in België. Recent nog werd DAZN ook de exclusieve wereldwijde distributiepartner van de NFL en integreerde het de NFL Game Pass in zijn streamingplatform.


Nu wordt DAZN de nieuwe thuis van Eleven. Voor de fans betekent dit dat ze via de digitale DAZN-platformen op een nog interactievere manier toegang krijgen tot hun favoriete content.

Abonnees genoten al van de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League, de Lotto Super League en verschillende internationale sporten en competities. Daarbovenop hoeven ze vanaf nu niets meer te missen van de Women's Champions League, LaLiga Femenina en ’s werelds beste boks- en vechtevenementen, en nog zoveel meer, allemaal te bekijken op de app.

Vanaf 17 juli kunnen de fans de nieuwe DAZN-app downloaden en zich registreren, op de app of via www.DAZN.com. Er zullen verschillende abonnementsformules beschikbaar zijn, gaande van het basispakket van 9,99 euro per maand tot het totaalpakket van 23,99 euro per maand. De huidige abonnees van de Eleven-app zijn persoonlijk gecontacteerd om hun account kostenloos over te zetten naar de nieuwe app.

Voor de reguliere tv-kanalen van Eleven verandert er niets. Deze blijven beschikbaar bij Pickx Sports, Play Sports, VOO SPORT, Orange Football, TV Vlaanderen of Telesat.

Massimo D’Amario, Managing Director Eleven Sports Belgium & Luxemburg: 'De ambitie van DAZN is om het belangrijkste sportplatform te worden voor fans over de hele wereld. De lancering van de DAZN-app in België is de eerste stap in de verwezenlijking van die ambitie in ons land. De fans zullen de Eleven Sports-content intenser en interactiever dan ooit kunnen beleven. Alleen DAZN is daartoe in staat. Of je nu houdt van de klassieke ervaring of kiest voor de interactievere beleving: bij DAZN zit je goed.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers