David Cantens nieuw in 'Familie'

vrijdag 29 juni 2018

Na de zomer maakt David Cantens zijn opwachting in 'Familie'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Cantens speelt Jens, de broer van Robyn en zoon van Jenny. Zijn komst zal heel wat stof doen opwaaien.

Jens belandde in het criminele milieu nadat de vader van hem en Robyn, en dus de man van Jenny, hen in de steek liet. Hij moest naar de gevangenis nadat zijn zus hem had aangegeven. Nu is hij vrijgekomen en omdat hij werk en een verblijfplaats moet hebben, komt hij aankloppen bij Jenny. En de teugkeer van 'de verloren zoon' gaat niet onopgemerkt voorbij.


David Cantens is als acteur al veel op tv te zien geweest. Zo acteerde hij in onder meer 'Zuidflank', 'Flikken', 'Amigo's' en 'Marsman'. Hij deed vorig jaar ook mee aan 'Steracteur Sterartiest' op Eén. In 'Familie' konden fans hem al twee kaar aan het werk zien. Eén keer in 2006 en een laatste keer in 2010. Hoe lang Cantens deze keer in 'Familie' aan de slag zal blijven, is niet bekend. Hij duikt alleszins vrij snel na de zomerstop, in september, op.

Bron: Het Laatste Nieuws

En niet vergeten: vanavond 29 juni is er om 20.35 uur nog de extra lange seizoensfinale van 'Familie'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers