Dan zie je de seizoensfinale van 'Familie'!

woensdag 31 mei 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De hoogdag voor alle soapliefhebbers komt er binnenkort aan. Eind juni verwent 'Familie' haar kijkers naar goede gewoonte met een extra lange en extra spannende slotaflevering. Die seizoensfinale wordt dit jaar extra in de verf gezet.

'Familie' nodigt alle fans namelijk uit voor een exclusieve avant-première op woensdag 21 juni, twee dagen voor de uitzending bij VTM. In Kinepolis Antwerpen krijgen ze samen met de cast in absolute primeur de seizoensfinale te zien op groot scherm, voorafgegaan door de woensdag- en donderdagaflevering. Een zinderende 'Familie'-marathon die de hele cinemazaal naar het puntje van z’n stoel zal brengen. Tickets zijn vanaf nu te koop via vtm.be.


Een volle cinemazaal die samen toeleeft naar de grote apotheose van het 32ste 'Familie'-seizoen: dat belooft vuurwerk. Een moment dat de cast niet wil missen. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn die avond van de partij om de avant-première mee te beleven. In de seizoensfinale zelf werken verschillende verhalen naar een hoogtepunt toe. VTM loste al een eerste beeld van Véronique en de angst in haar blik doet weinig goeds vermoeden. Ook Cédric belandt in een bloedstollende nachtmerrie. Wat staat hen binnenkort te wachten? De spannende eindsprint is ingezet!

Bekijk de eerste teaser van de seizoensfinale hier:


De exclusieve avant-première vindt plaats op woensdag 21 juni in Kinepolis Antwerpen, tickets zijn te koop via vtm.be. De uitzending van de seizoensfinale volgt op vrijdag 23 juni om 20.00 uur bij VTM.

Tijdens de zomermaanden laat 'Familie' de fans niet in de steek. Ook dit jaar worden ze getrakteerd op een spannende, nieuwe webreeks op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers