Check de eerste beelden van de vierde en laatste reeks van '#LikeMe'

woensdag 7 december 2022
Foto: Ketnet - © VRT 2022

Vandaag waren niemand minder dan Francisco, Pommelien en Lotte van '#LikeMe' te gast in de 'Peetieclub' op Ketnet. Zij hadden een cadeau mee voor de Ketnetters: de eerste beelden van de vierde én laatste reeks van '#LikeMe'.

'De afgelopen jaren met '#LikeMe' waren er enkele om nooit meer te vergeten. Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan. Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat '#LikeMe' niet stopt. Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien! Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen', aldus de cast van '#LikeMe'.


De vierde reeks van '#LikeMe' belooft alvast spannend te worden en zal opnieuw doorspekt zijn met bekende Nederlandstalige klassiekers zoals 'België' van 'Het Goede Doel'. Gezongen door Camille die haar langverwachte terugkeer maakt uit Japan. En er duiken heel wat bekende gezichten op in de populaire reeks: Maike Boerdam, Wim Opbrouck, Jean Bosco Safari, Danni Heylen en Tom Dingenen vervoegen de volwassen cast.


Het verhaal
Het is zover… het laatste jaar in het SAS is aangebroken voor de vrienden van '#LikeMe'. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.

'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf woensdag 11 januari op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX.

'#LikeMe' Avant-première
Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari kunnen de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de voltallige cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen ​ in Vlaanderen.

Vrijdag 6 januari: Kortrijk - Oostende
Zaterdag 7 januari: Gent - Antwerpen
Zondag 8 januari: Leuven – Hasselt

'#LikeMe in Concert'
Na vier uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 hebben Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden besloten om terug te keren naar de grootste concerthal van het land. De helden van de populaire Ketnet-reeks '#LikeMe' keren terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat met: '#LikeMe In Concert 2023' op 8 april om 14 uur en om 18.30 uur. Bereid je voor op het concert van het jaar boordevol nieuwe en oude hits, dans, spektakel en nog zoveel meer!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers