Celine Van Ouytsel of Andy Peelman: wie scoort het best in 'Eenmaal Andermaal'?

woensdag 8 februari 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

In een nieuwe aflevering van 'Eenmaal Andermaal' schuimen twee hypercompetitieve duo's de rommelmarkten en antiekwinkels af in Luik.

Axel Daeseleire wordt vergezeld door Andy Peelman, die zelf ooit schilderijen van Rembrandt, Picasso en Warhol kocht, maar er naar eigen zeggen 'de ballen' van kent. Jacques Vermeire kan rekenen op the beauty and the brains van ex-Miss België Celine Van Ouytsel.


Jacques en Celine slagen er al snel in twee objecten op de kop te tikken, Axel en Andy daarentegen hebben na twee uur nog steeds niets gevonden. Het angstzweet breekt hen uit, het wordt een race tegen de klok. Plots stoten ze op een gigantisch schilderij van de moderne kunstenaar en street artist Michaël Nicolaï. Tijdens het onderhandelen, houdt Axel zich verdacht stil. Eens buiten echter, springt hij een gat in de lucht: 'Dees is ne topper he fucker! Weet gij wat dat is?!'

[video]

Intussen krijgt ook Celine iets in het vizier. Ze wordt verliefd op een klein, sierlijk schilderij met een gouden kader. Ze kan wat van de prijs afpingelen dus vaderfiguur Jacques stemt in. Kunnen ze Axel en Andy hiermee de loef afsteken?

'Eenmaal Andermaal', donderdag 9 februari om 20.35 uur bij VTM en ook op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers