'Celebrity MasterChef Vlaanderen' mét Nick Bril gaat door

vrijdag 23 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De geplande nieuwe reeks afleveringen van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen' met in de jury sterrenchef Nick Bril gaan gewoon door. Dat heeft zender Play4 laten weten.

Chef-kok Nick Bril bevindt zich momenteel in het oog van de storm. In januari bleek dat hij na een personeelsfeestje in restaurant The Jane over zijn Britse hulpkok was gereden. Later bleek dat Bril 1,67 promille alcohol in zijn bloed had. En daarbovenop kwam naar buiten dat hij eerst zou verzwegen hebben dat hij over het slachtoffer was gereden. Deze week maakte de familie van de Britse man bekend dat ze alsnog een klacht tegen de chef-kok zouden indienen.


Onmiddellijk rees dan ook de vraag of Play4 wel zou doorgaan met de uitzendingen van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'. Nick Bril is één van de juryleden in de kookwedstrijd. Maar de zender heeft laten weten dat de reeks doorgaat zoals gepland. 'We leven - net als iedereen - enorm mee met het slachtoffer en zijn familie. En we zijn zeker niet blind voor wat er hierrond leeft. 'Celebrity Masterchef Vlaanderen' staat echter los van wat er zich afspeelt in de privésfeer van onze jury. Alle opnames waren achter de rug op het moment van de feiten', zo citeert Het Laatste Nieuws uit de verklaring van Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers