Cast van '2DEZIT' neemt les over bij Universiteit Antwerpen

maandag 23 oktober 2023
Foto: © Streamz 2023

Op maandag 23 oktober 2023 viel de cast van '2DEZIT' de les 'Bronnen en Beginselen van het Recht' binnen op de Universiteit Antwerpen. Ze verrasten er de nietsvermoedende studenten met een feestje in ware '2DEZIT'-stijl.

Ferre Van den Broeck, Lauren De Bie, Jente D'Hose en nieuwste castlid Eben Yehemdi gaven de studentent zo alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen. Dat gaat deze week, op donderdag 26 oktober 2023, exclusief op Streamz van start.



De populaire jongerenreeks speelt zich volledig af in studentenstad Antwerpen. Om het tweede seizoen aan te kondigen, dompelde de cast de Antwerpse studenten vandaag alvast onder in het '2DEZIT' universum. Zij kregen zo als eersten een voorproefje van wat het nieuwe seizoen in petto heeft. Ze werden daarbij vergezeld door DJ BRENNT (Brent Vanneste), die ook de muziek voor zowel het eerste als tweede seizoen maakte. Naast spontane studentenfeestjes wordt '2DEZIT' gekenmerkt door liefde en lust, zelfontdekking en onzekerheden, (nieuwe) vriendschap en verdriet, loeiharde muziek en (emotionele) katers.

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal op donderdag 26 oktober 2023 van start gaan met met twee afleveringen. Daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers