Boksevent 'Day of Reckoning' exclusief op DAZN

vrijdag 22 december 2023

De internationale bokswereld maakt zich op voor hét boksvenement van het jaar: de 'Day of Reckoning' of de 'Dag van de Afrekening'. Datum en plaats van het gebeuren: zaterdag 23 December in de Kingdom Arena in Riyadh, Saoedi-Arabië.

En het mega-event is exclusief te volgen in de app van DAZN.


Op 23 december komen de grootste bokskampioenen tegenover elkaar te staan in wat een avond vol actie en entertainment belooft te worden. Nooit eerder werden zoveel boskampioenen in allerlei gewichtsklassen samengebracht.

Op een ongeziene ‘fight card’ neemt voormalig tweevoudig Unified World Heavyweight kampioen Anthony Joshua het op tegen Otto Wallin, in een strijd om de wereldtitel bij de zwaargewichten.

Voormalig WBO wereldkampioen, Joseph Parker, gaat in de clinch met voormalig WBC wereldtitelhouder Deontay Wilder, terwijl IBF Nummer 1 contender Filip Hrgovic het opneemt tegen Mark De Mori in een ander gevecht bij de zwaargewichten.

Andere gevechten om naar uit te kijken zijn WBA wereldkampioen half zwaargewichten Dmitry Bivol die tegen Lyndon Arthur voor de 11de keer zijn titel verdedigt en IBF wereldkampioen weltertgewichten Jai Opetaia zal zijn gordel voor de tweede keer proberen te behouden tegen Ellis Zorro.

Terug bij de zwaargewichten zal de angstaanjagende Arslanbek Makhmudov het opnemen tegen Europees kampioen Agit Kabayel terwijl Daniel Dubois, de meeste recente uitdager voor de wereldtitel, zal proberen Big Baby Jarrell Miller KO te slaan. Tenslotte zal top zwaargewicht uitdager Frank Sanchez een stap richting wereldtitel willen zetten door Junior Fa proberen te verslaan in Riyad.

'Day of Reckoning' zal beschikbaar zijn op in de app van DAZN als een pay-per-view evenement. Fans kunnen live en on-demand kijken vanaf smart tv's, tablets, mobiele telefoons en spelconsoles. 

Shay Segev, DAZN Group CEO: 'Met meer dan 100 gevechten dit jaar is DAZN de onbetwiste wereldwijde thuisbasis van boksen. We werken onvermoeibaar samen met onze partners om een geweldig programma van boksentertainment te leveren en de sport te laten groeien.'

'Het Koninkrijk Saudi-Arabië en de GEA is een gewaardeerde partner van DAZN. Hun ongelooflijke vermogen en vastberadenheid om topsportevenementen te leveren voor fans over de ganse wereld is ongeëvenaard. Het is een eer om gekozen te zijn als hun wereldwijde uitzendpartner voor deze historische boksavond.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers