'Binnenstebuiten' komt terug, Ella Leyers vervangen in 'De Grote Sprong'

dinsdag 27 augustus 2013

Goed nieuws voor de fans van 'Binnenstebuiten', de fictiereeks die tijdens de zomermaanden het reilen en zeilen in gezondheidscentrum De Korf volgde.

Het eerste seizoen mag dan wel net ten einde zijn, de makers werken al volop aan het vervolg. 'Binnenstebuiten' keert dit najaar namelijk terug en wordt in november verwacht als opvolger van 'Echte Verhalen: De Kliniek'.


Seizoen twee van 'Binnenstebuiten' wordt geen kopie van het eerste. An Rydant, netmanager VTM: 'We merkten dat 'Binnenstebuiten' positief onthaald werd door onze kijkers en dat ook de cast erg in de smaak viel. De thematiek staat dicht bij de mensen en de warme verhalen weten te boeien. De plaats die 'Binnenstebuiten' in ons najaarsschema gaat innemen is echter anders dan deze zomer en daardoor gaan we wel een aantal aanpassingen doorvoeren. Zo focussen we bijvoorbeeld meer op de persoonlijke verhaallijnen van de zorgverleners uit De Korf.'

Ella Leyers wordt op de set verwacht
De opnames van de tweede 'Binnenstebuiten' gaan eerstdaags al van start en dat heeft gevolgen voor Ella Leyers, die in de reeks maatschappelijk assistente Judith Vermeersch vertolkt. Het werk op de set is namelijk onmogelijk te combineren met haar deelname aan De Grote Sprong. Ella Leyers heeft erg veel zin in de tweede 'Binnenstebuiten'-reeks, maar hangt met spijt in het hart haar badpak aan de haak. 'De trainingen die ik al gehad heb waren geweldig. Het is een prachtige sport maar fysiek ook erg zwaar. De trainingen zijn zo intensief dat ze niet te combineren vallen met de opnames voor 'Binnenstebuiten II'. Met spijt in het hart zet ik mijn deelname stop, maar ik kijk er alvast naar uit om terug in de huid van Judith te kruipen', aldus Ella.

Ella Leyers zal in 'De Grote Sprong' vervangen worden door Jess Donckers, die dit najaar ook bij 2BE te zien zal zijn in het gloednieuwe programma 'BEET!', waarin ze Manou Kersting assisteert.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Binnenstebuiten

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers