Binnenkort op VIER: nieuw seizoen van 'De Rechtbank' - VIDEO

vrijdag 9 augustus 2019

Binnenkort krijg je bij VIER opnieuw een unieke kijk in onze rechtszalen, met een nieuw seizoen van 'De Rechtbank'. Dat is meteen het negende seizoen van de populaire realityreeks.

Elk jaar zitten er wel enkele nieuwe namen in 'De Rechtbank'. En dat is ook in deze nieuwe, negende, jaargang niet anders. Zo hebben de camera's de afgelopen maanden onder meer gedraaid bij plaatsvervangend vrederechter Dieter Vanoutrive in Gent. Maar ook in Luik stelde productiehuis Woestijnvis weer enkele camera's op bij zittingen van rechter Anne Debrule, in de correctionele rechtbank. En ook vrederechter Annemie Robijn kreeg in Jette de cameraploeg van 'De Rechtbank' over de vloer.


Een precieze startdatum voor het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank' is er nog niet.


Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

VIER maakt eind augustus de programmering voor het najaar bekend. Uiteraard lees je daarover alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers