Binnenkort op VIER: 'Eeuwige Roem' met Louis Talpe

woensdag 17 augustus 2016

Als presentator van 'Eeuwige Roem' volgt Louis Talpe zijn voorganger Bruno Wyndaele op. Het populaire programma is ook voor het eerst te zien op VIER.

In het gezelschap van twaalf voormalige topsporters trekt Louis Talpe naar Kroatië om er één van hen te belonen met 'Eeuwige Roem'.


Voormalige topsporters Aagje Vanwalleghem, Hanna Mariën, Bart  Wellens, Elke Clijsters, Nick Nuyens, Wesley Sonck, Kevin Van der Perren, Sugar Jackson, Branko Strupar, Charlotte De Vos, Heidi Rakels en Ludo Philippaerts strijden in 'Eeuwige Roem' met gelijke wapens tegen elkaar in een resem disciplines.

De ex-sporters hebben doorheen de jaren een indrukwekkend palmares opgebouwd. Gedurende de voorbije decennia hebben zij voor hun sport geleefd. In 'Eeuwige Roem' maken zij het competitiedier in zichzelf opnieuw wakker. Enkel wie zijn geest en lichaam onder controle heeft maakt kans op 'Eeuwige Roem'. Wie is stressbestendig genoeg, werkt in opperste concentratie, wie zorgt voor de juiste teamspirit, welke sporter is de beste strateeg en wie is fysiek onoverwinnelijk?

In elke aflevering staan hen drie proeven te wachten. De laatste in het klassement neemt het aan het einde van elke aflevering op in een nachtproef tegen een tegenstander die hij zelf kiest. De eerste in het klassement krijgt een vrijgeleide naar de volgende aflevering.

'Eigenlijk heb ik nooit ambitie gehad om te presenteren, maar toen ik gevraagd werd voor het presenteren van 'Eeuwige Roem' was ik wel in mijn nopjes. Want tijd doorbrengen met topsporters is fantastisch. Ik ben dan ook hun grootste supporter', zegt Louis Talpe. 'Niettegenstaande dat het ex-sportlui zijn, zijn ze nog echt gefocust, sportief, met een grote vechtlust en doorzettingsvermogen. Zij hebben ook nog steeds de wil om toch de beste te zijn.'

'Eeuwige Roem', vanaf maandag 29 augustus om 20.35 uur op VIER.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers