'Big Brother' vanaf januari terug met onvoorspelbaar nieuw seizoen op Play4

maandag 13 december 2021

'Big Brother' is terug! Het tweede seizoen start heel binnenkort op Play4. Vergeet alles wat je denkt te weten over 'Big Brother'. Het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis met nieuwe regels die alles omverblazen. En JIJ bepaalt voortaan de windrichting.

Peter Van De Veire en Geraldine Kemper maken zich klaar voor een nieuw seizoen van 'Big Brother'. Maar: vergeet alles wat je denkt te weten over 'Big Brother', het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis met nieuwe regels die alles omverblazen. En de kijker, die bepaalt voortaan de windrichting.


In 2022 krijgt 'Big Brother' niet alleen een nieuwe stem, het nieuwe seizoen wordt nog spannender, uitdagender en vooral: onvoorspelbaarder.

Dit jaar kan je 24 uur op 24 volgen wat er in het huis gebeurt op het nieuwe kanaal Play247. Vanaf 3 januari 2022 loopt hier - na de eerste uitzending - de livestream van 'Big Brother'. En de kijker zal interactief de windrichting van Big Brother 2022 kunnen bepalen...

Wie overleeft de storm en wie speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van 'Big Brother 2022'? Je ontdekt het vanaf 3 januari bij Play.

'Big Brother', vanaf maandag 3 januari via Play 247, GoPlay en Play4

Check de trailer!Lees ook:
Geen winnaar, maar Nick ontvangt wel het mooiste cadeau van 'Big Brother'
Na ophef rond crashen van websites 'Big Brother': 'Winnaar bepaald door gerechtsdeurwaarder'
Jill wint 'Big Brother 2021'

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers