'Big Brother'-fans sturen Ali een aanmoedigende boodschap via vliegtuig

zaterdag 11 maart 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

De bewoners zijn intussen al bijna 10 weken afgesloten van de buitenwereld, maar dat weerhoudt de fans in de buitenwereld niet om hen een boodschap te sturen.

Na Jason, krijgt nu ook Ali een privévliegtuig met een persoonlijke boodschap toegestuurd. En dat zorgt misschien wel voor zorgen bij de andere bewoners...'Big Brother' wordt elke werkdag om 22.00 uur uitgezonden op Play4 en om 20.30 uur op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20.00 uur uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother' huis.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers