Betty mag niet meer 'omroepen' op Club 41

dinsdag 23 juli 2013

Blonde Betty Owczarek, beter bekend als Betty uit Big Brother, keert in het najaar niet meer terug als omroepster bij de Vlaamse erotische zender Club 41. Barbara Gandolfi neemt haar plaats in.

Bernard Rapaille, baas bij Club 41, zegt in Dag Allemaal dat hij de zender in september wil herlanceren met een nieuwe look en feel. En daar hoort Betty niet meer in thuis. 'De inhoud van Club 41 was in een eerste fase uitbesteed. Zij hadden Betty als gezicht gekozen en hadden ook een contract met haar. Wijzelf hebben dat contract niet verlengd en hebben dus geen enkele verplichting meer tegenover haar.'

Over de reden van Betty's vertrek wil Rapaille niet veel kwijt. 'Ze was leuk om mee te starten, laten we zeggen. Betty heeft ook een hype rond de zender gecreëerd. Maar vanaf 1 september lanceren we dus onze nieuwe look, vandaar dat we op zoek zijn naar andere profielen.'

Vanaf september krijgt de zender dus een make-over en daarin zal Barbara Gandolfi, het ex-liefje van Jean-Paul Belmondo, een rol spelen. Wat Gandolfi precies gaat doen bij Club 41 is nog helemaal beslist.

Club 41 zendt tussen 22.30 en 6.00 uur uit via het kanaal van Life!tv bij Telenet. Life!tv verandert in september ook van naam en zal vanaf dan Clint TV gaan heten. Club 41 en Clint TV zijn eigendom van Think Media, dat ondermeer ook P-magazine uitgeeft.


Bron: hln.be


Lees ook:
Betty gaat erotisch doen op Club 41

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers