Benny sluit zijn Stefke terug in de armen in 'Familie'

woensdag 7 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

'Familie' maakt zich klaar voor een langverwachte comeback. Vanavond verwelkomen de kijkers Stefanie Coppens terug in het verhaal, een rol die vertolkt wordt door Jasmijn Van Hoof.

Jasmijn trok in 2021 de 'Familie'-deur na negen jaar achter zich dicht om andere horizonten te gaan verkennen. Een deur die altijd op een kier bleef staan en nu dus opnieuw open waait. Tot grote vreugde van haar vader Benny (Roel Vanderstukken) en bompa Alfons (Jaak Van Assche), die haar vanavond opnieuw in de armen mogen sluiten. Stefanie staat terug voor de deur ten huize Coppens, klaar voor heel wat nieuwe avonturen.


Bekijk hier de eerste beelden van de terugkeer van Stefanie in Familie:


In de aflevering van vanavond maakt Stefanie meteen ook kennis met het nieuwe gezin van haar vader Benny. Haar terugkeer lijkt bovendien niet voor even, want ze wil definitief terug in België komen wonen. Maar is er nog wel plek voor haar ten huize Coppens?

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers