Benny en Samira geven elkaar hun jawoord, maar loopt alles zoals gepland?

donderdag 30 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Morgen is het eindelijk zover: dan viert de liefde hoogtij in 'Familie' met het droomhuwelijk van Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels). De hele familie komt samen in de Jan & Alleman om hun jawoord bij te wonen, ook Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van haesendonck) zijn erbij.

Wat het pasgehuwde stel echter niet doorheeft, is dat er op hun trouwfeest ook onrust gezaaid wordt. Dat verklappen de blikken van Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André), wanneer die laatste een onverwacht telefoontje krijgt van inspecteur Kennis (Maureen Vanherberghen).


Véronique moet het feest halsoverkop verlaten. Wat is er aan de hand? Komt het onderzoek van de inspecteur naar de verdwijning van Koen (Sieg De Doncker) in een stroomversnelling? Hoe verloopt de avond verder voor Benny en Samira? En duiken er nog andere onverwachte wendingen op? De week eindigt vrijdag alleszins extra spannend in 'Familie'.


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers