Ben jij klaar voor het nieuwe 'Thuis'-seizoen?

zondag 28 augustus 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Meer dan 1,2 miljoen Vlamingen kijken reikhalzend uit naar maandag 29 augustus, want dan start het 28ste seizoen van 'Thuis'.

De populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen eindigde vorig seizoen met heel wat cliffhangers. Raken agenten Tim en Dieter levend uit de brandende schuur? Overleven Kobe en Waldek het auto-ongeval? En wat is louche zakenman Chris met Tims dochtertje Hannah van plan, die nietsvermoedend meeging met de ijskarman?


Na de breuk met Viv wil Lowie zijn kinderwens niet opbergen: hij wil bewust single papa worden. Wie wil een eicel doneren, en zal hij een draagmoeder vinden die samen met hem Lowie Jr. het leven wil schenken? Eén zekerheid hebben de 'Thuis'-fans wél: Christine en Adil zullen in dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Niets dan liefde, ook in de 28ste jaargang van 'Thuis'.

'Thuis'-acteurs leggen geheimen bloot in nieuwe podcast
Na het succes van podcasts als 'Karin, mijn verhaal' en 'Taxi Nancy' lanceren de makers van Thuis een nieuwe podcastreeks 'De Thuisploeg'. Met als leuze 'What happens in de loge, doesn’t stay in de loge' kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere acteur met de vraag: hoe is het om mee te spelen in de populairste fictiereeks van Vlaanderen?

Welke geheimen zijn er op de 'Thuis'-set? Hoe wild zijn de 'Thuis'-feestjes? En komen de 'Thuis'-koppels echt goed overeen? In 'De Thuisploeg' kom je het allemaal te weten. De komende weken mag je al zeker binnenstappen in de loges van Kadèr Gürbüz (Karin), Raf Jansen (Dieter), Marleen Merckx (Simonne) en Yemi Oduwale (Dries).

'De Thuisploeg' is te beluisteren vanaf 31 augustus op VRT MAX. Elke week op woensdag is er een nieuwe aflevering met een nieuwe acteur beschikbaar.

'Thuis', vanaf 29 augustus elke weekdag om 20.15 uur op Eén en via VRT MAX.


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Thuis'! - PREVIEW

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers