Ben Crabbé praat met sportpersoonlijkheden in 'Karakters'

donderdag 24 oktober 2013

In het nieuwe Canvas-programma 'Karakters' praat tv-beest en sportgek Ben Crabbé, die tevens van alle markten thuis is, met zeven persoonlijkheden uit de sportwereld.

Het zijn stuk voor stuk mensen met een sterk, niet perse slecht karakter, maar wel echte 'caracteriels'. In zeven boeiende gesprekken gaat Ben, die een beetje uit hetzelfde hout gesneden is, op zoek naar wat deze mensen heeft gemaakt tot wat ze nu zijn.


Ben Crabbé is als mens, tv-maker en sportliefhebber oprecht geïnteresseerd in hun verhaal. Het gesprek onder vier ogen is de basis van elke aflevering en vindt plaats op een door de karakters zelf gekozen, voor hen belangrijke locatie. Naast het gesprek zijn er ook telkens drie getuigen die in het leven en/of de carrière van het karakter een belangrijke rol hebben gespeeld.

'Soms vroeg ik me af', zegt Ben, 'waarom die karakters mij dat allemaal vertelden. Ik heb ontzettend respect voor al die mensen. Het zijn karakters die de sportwereld overstijgen.' 'Karakters' is echt Ben zijn ding en kwam volgens hem perfect op zijn pad.

In de eerste aflevering maken de kijkers kennis met de rondborstige Rotterdamse Vlaming en voetbalanalist Johan Boskamp. Nadien komen wielerploegleider Patrick Lefevere, voetbaltrainer Eric Gerets, internationale topbasketster Ann Wauters, voormalige bondscoach Georges Leekens, eigenzinnige tennisser Xavier Malisse en Rode Duivel Jan Vertonghen aan de beurt.

'Karakters', vanaf maandag 11 november om 20.40 uur op Canvas.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Canvastv

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers