Bekijk nu de nieuwe trailer van 'True Detective: Night Country'

maandag 4 december 2023
Foto: © Streamz 2023

Het vierde seizoen van de spannende misdaadserie 'True Detective' staat voor de deur. Met tweevoudig Oscarwinnaar Jodie Foster in de hoofdrol als detective Liz Danvers en Indie Spirit Award genomineerde Kali Reis belooft het een beklijvend seizoen te worden.

Het verhaal speelt zich deze keer af in het ijskoude Alaska waar ze een seriemoordenaar moeten vinden in een barre streek zonder zonlicht.


In het nieuwe seizoen van 'True Detective' verdwijnen plotseling acht mannen die in een onderzoekscentrum werken in Alaska. Detectives Liz Danvers (Jodi Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) worden ingehuurd om ze te vinden, maar om de zaak op te lossen moeten ze de duistere geschiedenis van het stadje Ennis ontrafelen. Tegelijkertijd worden ze ook geconfronteerd met hun eigen verwrongen verleden. Ze moeten zich verdiepen in verborgen waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs van Alaska, en van zichzelf.

De hoofrollen zijn weggelegd voor Jodie Foster ('Silence of the Lambs'), Kali Reis ('Catch the Fair One'), John Hawkes ('Deadwood'), Christopher Eccleston ('Thor: The Dark World'), Anna Lambe ('Three Pines'), Finn Bennett ('The Nevers') en Fiona Shaw ('Killing Eve'). Issa López is de showrunner, schrijver en regisseur van alle afleveringen.

Vanaf 15 januari is 'True Detective: Night Country' wekelijks te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers