Bekijk hier de spraakmakende trailer van 'The Idol'

dinsdag 30 mei 2023
Foto: © Streamz 2023

Fans van de hitserie 'Euphoria' opgelet! Want op 5 juni wordt eindelijk de eerste aflevering van 'The Idol' gelanceerd op Streamz.

De reeks wordt al maandenlang gehypet en wordt ongetwijfeld één van de next big things van HBO. 'The Idol', aangekondigd als een subversieve en onthullende kijk op de muziekindustrie, is een co-creatie van Abel Tesfaye aka The Weeknd en 'Euphoria'-bedenker Sam Levinson. Na eerdere teasers van de serie, wordt nu ook de trailer gereleased.'The Idol' vertelt het verhaal van popster Jocelyn (Lily-Rose Depp) die een ingewikkelde relatie begint met nachtclubeigenaar en hedendaagse sekteleider Tedros (Abel 'The Weeknd' Tesfaye). Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn ​ vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros. Zal haar romantische ontwaken haar naar glorieuze nieuwe hoogten brengen of naar de donkerste diepten van haar ziel?

Naast Abel 'The Weeknd' Tesfaye en Lily-Rose Depp ('Tusk', 'The King') speelt ook de Australische zanger, acteur en YouTuber Troye Sivan ('X-Men Origins: Wolverine', 'Spud') samen met Disneys favoriet Debby Ryan ('Jessie') mee in de serie. The Idol-cast bestaat verder ook uit zanger Hari Nef ('You') en Bodies Bodies Bodies' Rachel Sennott, Dan Levy ('Haunted Mansion'), Moses Sumney en de onlangs overleden Anne Heche ('Six days seven nights', 'Spread') in haar laatste rol op het scherm. Ook BLACKPINK-zangeres Jennie Kim zal te zien zijn in 'The Idol'. Fans zijn behoorlijk enthousiast over haar acteerdebuut.

De reeks is nog niet te zien, maar is nu al het onderwerp van controverse. HBO laat weten dat 'The Idol' één van de spannendste en meest provocerende series van het jaar wordt. Afgelopen week ging de serie in avant-première op het filmfestival van Cannes en ontving er een staande ovatie van maar liefst 5 minuten.

'The Idol' is vanaf 5 juni 2023 wekelijks te zien bij Streamz. 'The Idol' is een productie van HBO in samenwerking met A24 in een co-creatie van Sam Levinson, Abel 'The Weeknd' Tesfaye en Reza Fahim. Sam Levinson is ook regisseur van de reeks en uitvoerend producenten zijn Sam Levinson, Abel 'The Weeknd' Tesfaye, Reza Fahim, Kevin Turen, Ashley Levinson, Joseph Epstein, Aaron L. Gilbert voor BRON en Sara E. White.

'The Idol' van The Weeknd en Euphoria-bedenker Sam Levinson is vanaf 5 juni 2023 in wekelijkse stacking te zien bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers