Bekende en nieuwe gezichten in 'Cordon II'

donderdag 15 oktober 2015

De belangrijkste figuren uit de eerste reeks doen opnieuw mee in 'Cordon II'. Maar daarnaast maakt de kijker ook kennis met de personages van onder andere Manou Kersting en Carry Goossens. Zo schrijft het Nieuwsblad.

Die nieuwe gezichten komen er dankzij de nieuwe verhaallijnen. Zo wordt er gedraaid in de gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat. 'Het virus woedt ondertussen een maand en heeft het leven ook daar grondig aangetast', zegt scenarist  Carl Joos aan het Nieuwsblad.


Manou Kersting maakt zijn opwachting als cipier en de gevangenen met dienst zijn Carry Goossens en Vincent Van Sande, de zoon van acteur Guy Van Sande.

Carl Joos verklapt dat het er in 'Cordon II' nog heftiger aan zal toe gaan dan in de eerste reeks. ' De mensen in het cordon worden getest. Wie niet besmet lijkt, komt in aanmerking om het cordon te verlaten. Maar bij de minste twijfel blijft de deur onherroepelijk dicht. Daardoor verdwijnt de solidariteit en ontstaan er nieuwe conflicten.'

De reeks komt wellicht pas in de herfst van 2016 op VTM.

Bron: het Nieuwsblad

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers