Bart De Pauw regisseert sketchprogramma voor VIER

vrijdag 4 oktober 2019

Bart De Pauw is één van de regisseurs van een nieuw sketchprogramma op VIER. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het programma wordt gemaakt door Koeken Troef!, het productiehuis dat hij destijds zelf oprichtte.

Bart De Pauw maakt weer televisie. Hij staat op de set van het nieuwe VIER-programma 'Influencers', een sketchprogramma dat de draak steekt met mensen die via social media trendsetters willen zijn. Influencers hebben tot doel om zoveel mogelijk likes en reacties op hun berichten te ontvangen. Hoe populairder ze worden, hoe liever ze het hebben. En uiteraard verdienen velen daar goed hun brood mee.


En daar gaat 'Influcencers' dus mee lachen. De Pauw is een van de regisseurs. Naast hem wordt het programma ook gemaakt door Kenneth Taylor, van de film 'Schellebelle', en Pietje Horsten. Die tekende eerder onder anderen voor 'Loslopend Wild' en 'Buiten de Zone', ook al van en met Bart De Pauw.

LEES OOK: Productiehuis Bart De Pauw bezig aan nieuw VIER-programma

Bart De Pauw werd dik twee jaar geleden door de VRT op non-actief gezet na aantijgingen van seksueel grensoverschrjdend gedrag. Hij stopte ook als zaakvoerder van Koeken Troef! dat veel opdrachten verloor. Maar de VRT werkt nu weer met het bedrijf en dat er een programma voor VIER in de pijplijn zat, was ook al eerder bekend.

De cast van het nieuwe 'Influencers' bestaat uit ondermeer Tom Audenaert, Joke Emmers en Rik Verheye. VIER zou 'Influencers' in 2020 uitzenden.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Onverwachte steun voor Bart De Pauw

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers