Average Rob geeft live commentaar op 58ste Super Bowl bij ElevenDAZN

vrijdag 9 februari 2024

Zondagnacht is het weer zover: de Super Bowl, de jaarlijkse hoogmis in de NFL dat dit jaar aan zijn 58ste editie toe is, met Las Vegas als feeërieke decor. En er is een primeur voor de Vlaamse kijkers: niemand minder dan Average Rob zal, bij ElevenDAZN, de wedstrijd én zijn legendarische half-time show van commentaar voorzien.

Fans van 'sport&entertainment' stemmen deze zondagnacht dus best af op ElevenDAZN.


Verlengen de Kansas Chiefs hun titel of pakken de San Francisco 49ers de zo fel begeerde Vince Lombardi trophy? Het antwoord krijgen we zondagnacht.

Maar de Super Bowl is meer dan de wedrijd alleen. Ieder jaar is het ook uitkijken naar de half time show. Dit jaar wist de NFL R&B zanger Usher te strikken.

DAZN is de exclusieve mediapartner van de NFL (Game Pass) en trekt alle registers open, ook in België. Zo zijn NFL-fans zondagnacht welkom in Kinepolis Brussel om er de wedstrijd op groot scherm te volgen, met heel wat randanimatie errond. Abonnees van DAZN Total mogen overigens gratis binnen.

Voor de Vlaamse kijkers zorgt ElevenDAZN voor een primeur: de legendarische NFL-commentator Jürgen Nijs zal dit jaar als co-commentator worden bijgestaan door Average Rob, comedian, Youtuber, acteur en radiopresentator die de jongste maanden alomtegenwoordig is op de Vlaamse TV.

Average Rob is ook thriatleet en waagde het ook al op de crossfiets, maar wat heeft hij met Amerikaans voetbal? Wat velen niet weten is dat Rob tijdens zijn Erasmus in Coventry een jaartje American Football heeft gespeeld en sindsdien een absolute fan is. Het belooft voor de Vlaamse fans dus niet alleen op het veld een show te worden, maar ook vanop de commentaarposities.

De Super Bowl is live te volgen op Eleven Sports 1 en in de app van ElevenDAZN.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers