'Arcadia' genomineerd voor prijs op Festival de la Fiction TV

donderdag 24 augustus 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Een hoogvlieger was het in Vlaanderen en Nederland niet. Toch komt er een nieuw seizoen. En nu is de serie ook genomineerd voor een Europese televisieprijs. 'Arcadia' rijdt een vreemd parcours.

'Arcadia' was vorig voorjaar een groots opgezette en vooral dure co-productie tussen Vlaanderen en Nederland met onder meer Duitse steun. Maar de kijkers bleven achter. 'Arcadia' werd de minst bekeken serie in jaren op de zondagavond bij de VRT. Toch komt er een nieuw seizoen én er is nog meer nieuws.


De 'dystopische' fictieserie 'Arcadia' is genomineerd op het prestigieuze Festival de la Fiction TV. Verrassend, want de serie sloeg niet aan en verloor snel veel kijkers. Toch was het een van de duurste Vlaamse en Nederlandse series ooit. De opnames voor het tweede seizoen beginnen volgend voorjaar.

Bron: hln.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers