An Rydant wordt creative director bij productiehuis Marmalade

dinsdag 18 augustus 2015

An Rydant wordt vanaf september 2015 creative director bij het Gentse productiehuis Marmalade. An vervoegt daarmee het sterk groeiende productiehuis, gekend van oa. 'Wat Mannen Willen' en 'Keet en Koen, en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

Rydant werkte sinds 2007 bij MEDIALAAN als Hoofd Fictie en groeide door tot netmanager van VTM. Sinds 2014 was An Hoofd Fictie bij TvBastards, het interne productiehuis van MEDIALAAN. Daar nam ze o.a. 'Familie' onder haar vleugels.


An Rydant: 'Ik heb de afgelopen jaren in de schoot van MEDIALAAN bijzonder veel televisie-ervaring opgedaan en kan ook terugvallen op mijn vroegere distributie-achtergrond in film en DVD om Marmalade te helpen bij haar verdere uitbouw. Het is voor mij een grote uitdaging om in een jong en snelgroeiend productiehuis als Marmalade mee projecten te kunnen ontwikkelen voor bioscoop en televisie.'

Yoshi Aesaert, CEO van Marmalade, is alvast erg opgetogen met de komst van An Rydant: 'We staan voor bijzonder leuke en spannende tijden in deze snel veranderende sector. Voor ons en Marmalade is het van groot belang dat we ons laten omringen door de best mogelijke mensen. Dat An het team bij Marmalade vervoegt, zorgt voor een enorme vooruitgang in ervaring en kennis van het bedrijf.'

Marmalade legt momenteel de laatste hand aan Filip Peeters' regiedebuut 'Wat Mannen Willen'. Daarnaast heeft het productiebedrijf verschillende films en tv-reeksen in ontwikkeling.

Persbericht Marmalade
Meer artikels over Marmalade BelgiŽ

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers