Alle VTM-sterren voor 'Beat VTM' bekend!

maandag 19 augustus 2019

Het rijtje VTM-sterren dat de uitdaging van de kijker aangaat in 'Beat VTM' is volledig. Ook nieuwslezer Freek Braeckman, Mathias Coppens en Natalia worden uitgedaagd om binnen de 100 dagen een totaal nieuwe discipline aan te leren.



Eerder deze maand maakte TVvisie al bekend dat Olga Leyers en Kürt Rogiers toegevoegd waren aan het VTM-team dat al bestond uit Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl.  

Bloed, zweet en tranen zal het kosten, want het bekend én het onbekend gezicht moeten op 100 dagen een totaal nieuwe discipline leren: een handigheid, een sport, een beroep enz. Alles is mogelijk: van dameskapper worden tot duiker zonder flessen, van koorddanser tot kraanmachinist, noem maar op. Afgelopen weekend kregen de BV's voor het eerst hun uitdaging te horen.

Uitdager én BV worden gevolgd tijdens hun voorbereiding en krijgen coaching van de allerbesten. Na weken van training nemen de twee het voor heel Vlaanderen in een meeslepende wedstrijd tegen mekaar op. Wat kan een mens zichzelf aanleren in 100 dagen? Wie blinkt er uit in de nieuwe discipline? En vooral: slaagt de onbekende kijker erin om in een spannende finale de bekende VTM-kop voor de ogen van Vlaanderen te verslaan?

Het programma start met een kick-off uitzending dit najaar waarin de acht VTM-gezichten voor het eerst te zien krijgen wat de uitdagingen zijn. Ze verdelen de uitdagingen en vanaf dan wordt het wekenlang menens om toch maar de beste te zijn.

'Beat VTM', dit najaar op VTM.


DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers