Al meer dan 10.000 tickets verkocht voor 'James De Musical Live On Stage'

woensdag 4 januari 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

De repetities voor 'James De Musical Live On Stage' in de Lotto Arena draaien ondertussen op volle toeren. En de liveshows van het populaire gelijknamige programma klinken voor veel mensen duidelijk als muziek in de oren.

Op dit moment gingen er al meer dan 10.000 tickets over de toonbank voor de verschillende shows, zowel op 3 als op 4 februari. En het einde lijkt nog niet meteen in zicht.


James: 'Nadat de Lotto Arena voor de eerste show al na één dag was uitverkocht, hebben we meteen een extra show ingepland op dezelfde dag om 16.00 uur. Door de grote vraag hebben we nu ook al de ticketverkoop voor een show op 3 februari openstaan. Het doet mij oprecht zoveel deugd om te zien dat Vlaanderen het musicalgenre helemaal heeft omarmd. Ook de artiesten zijn zichtbaar gecharmeerd en zijn zo enorm enthousiast. Ze worden als het ware musicalacteurs. Iedereen smijt zich volledig en is klaar om dat weekend keihard te knallen.'

Ook op tv blijft de Gouden Roos-winnaar 'James De Musical' hoge toppen scheren met gemiddeld 1 miljoen kijkers voor de eerste 3 afleveringen en 37% marktaandeel.

Wie nog tickets wil kopen voor de liveshows in de Lotte Arena, kan terecht op https://www.goplay.be/tickets.


'James De Musical Live On Stage' is een avondvullend totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest. Zo zal James ook de eerste nieuwe naam live ontvangen en bekend maken van het nieuwe en derde seizoen van 'James De Musical'.

Maar ook James Cooke gaat zingen en dansen en vult speciaal voor dit livespektakel zijn cast aan met éxtra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van 'James De Musical', 'Het Leven is een Musical' officieel als single. Het nummer is ondertussen te beluisteren op Spotify.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers