Acteurs Canvascomedy 'Zonder Afspraak' zetten schouders onder avant-premières voor Syrië Turkije 12-12

maandag 6 maart 2023
Foto: Canvas - © VRT 2023

Na de aardbevingen is een gebied zo groot als België en Nederland samen in één klap volledig verwoest. De humanitaire nood laat ook de acteurs van de nieuwe fictiereeks 'Zonder Afspraak' niet onberoerd.

'Zonder Afspraak' is een kleurrijke Canvascomedy over de Gents-Turkse kapper Aziz (Ali Can Ünal) die eigenlijk muzikant wil zijn.


Heel wat castleden hebben een bijzondere band met de getroffen regio's en zetten hun schouders onder drie exclusieve avant-premiéres in samenwerking met Canvas en Kinepolis op woensdag 29 en donderdag 30 maart.

De cast (Ali Can Ünal, Souad Boukhatem, Mesut Arslan, Buse Kaplan, Izzi Ismaïl L’hamiti, Farouk Jomâa Ben Ali, Tom Vermeir, Aimé Claeys, Ikram Aoulad) zal aanwezig zijn op de voorstellingen ​ op woensdag 29 maart in Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt en op donderdag 30 maart in Kinepolis Gent. Tickets kosten 20 Euro en zijn beschikbaar vanaf maandag 6 maart, 11 uur. kinepolis.be/zonderafspraak

De opbrengt gaat integraal naar Syrië Turkije 12-12.

'Zonder Afspraak' is een kleurrijke comedy over de dromen die we allemaal koesteren, de praktische bezwaren die daarbij in de weg staan, en de soms verrassende en verregaande gevolgen wanneer die twee botsen. Aziz is 40 en runt het kapsalon ‘Zonder afspraak’. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, een beetje geholpen door het toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Maar tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: De perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

'Zonder Afspraak' is later dit voorjaar te zien op Canvas en VRT MAX.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers