Acteur Tuur De Weert wandelt de Jan & Alleman binnen in 'Familie'

vrijdag 12 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Na Bill Barberis eerder deze week wandelt nog een nieuw personage 'Familie' binnen. Rasacteur Tuur De Weert kruipt in de huid van bedelaar Willy en maakt zijn opwachting in café Jan & Alleman.

Daar doet hij echter menig wenkbrauw fronsen. Wanneer Willy een serenade brengt in een vol café en nadien voor geld bedelt, wordt hij op de vingers getikt door Jan (Jef De Smedt). Die wil hem de deur wijzen, maar dat is buiten Vanessa (Karen Damen) gerekend.In 'Familie' wordt snel duidelijk dat Willy geen onbekende is. De man doet bij Alfons (Jaak Van Assche) meteen een belletje rinkelen. Alfons herkent Willy als zijn oude makker uit het leger en nodigt hem uit om bij te praten ten huize Coppens. Bij Benny (Roel Vanderstukken) roept Willy’s aanwezigheid echter heel wat vraagtekens op...

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers