9 nieuwe namen voor 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

zaterdag 6 augustus 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Het is aftellen voor de fans! Nog minder dan een maand en dan start 'De Allerslimste Mens ter Wereld' bij Play4. De zender maakte 9 nieuwe kandidaten bekend!

Het najaar begint met een knal op Play4! De populairste quiz van Vlaanderen begint op maandag 5 september aan zijn jubileumeditie. Alle toppers van de voorbije seizoenen komen terug om onder elkaar uit te vechten wie nu echt 'De Allerslimste Mens ter Wereld' is. Play4 maakt deze week 9 nieuwe namen bekend. 


Michele Cuvelier, Kobe Ilsen, Tine Embrechts, Rani De Coninck, Julie Colpaert, Lisa Smolders, Peter Van De Veire, Danira Boukhriss Terkessidis en Boris Van Severen vullen het deelnemersveld verder aan. 

Eerder geraakte al bekend dat ook Astrid Stockman, Lieven Scheire, Eva De Roo, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans, Thomas Huyghe, Xavier Taveirne, Joke Emmers, Delphine Lecompte, Otto-Jan Ham, Liesbeth Van Impe en Bart Cannaerts hebben toegezegd. 

'De Allerslimste Mens Ter Wereld', vanaf 5 september bij Play4 en en GoPlay.


Lees ook:
Startdatum van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' is bekend!
Deze toppers wagen hun kans in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers