3 vragen die leven na het 'Thuis'-trouwfeest van het jaar

maandag 30 mei 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Wat de mooiste avond van hun leven moest zijn, werd - op zijn minst gezegd - een beetje bizar voor Bob en Tamara. Na een mislukte speech van hun getuigen werd het dansfeest ingezet en dat was eentje dat door de 'Thuis'-fans niet snel vergeten zal worden.

Viv en Lowie: over and out?
Viv en Lowie zijn geen koppel meer. De aanhoudende kinderwens van Lowie bleek dan toch een groter obstakel dan dat het koppel zelf wilde toegeven. Viv besloot op het dansfeest om er een einde aan te maken. Ze kon niet langer verdragen dat zij Lowie niet kon geven waar hij zo hard naar verlangde: een kindje. Zowel Viv als Lowie zijn er kapot van. Lowie zag geen andere optie dan zijn verdriet te verdrinken met zijn reeds gebroken nonkel Frank.


Kan Christine nu echt niet de aandacht aan het trouwende koppel laten?
'Op een trouw zal er altijd iets lopen zoals je het niet hebt voorzien', zei Dieter donderdagochtend tegen Tamara en hij heeft geen ongelijk gekregen. Noch Dries, noch Lowie gaf de meest verrassende speech van het huwelijk. Christine ging met die eer lopen. Na haar lovende woorden over het kersverse paar kon ze het niet laten en haalde ze misschien wel de meeste onverwachte woorden van de avond boven. Adil ten huwelijk vragen op het trouwfeest van haar vrienden vond ze precies niet zo bizar. Hij kon niet anders dan 'ja' zeggen. 

Is dit de meest romantische start ooit voor Silke en Ilias?
De liefdeskriebels moeten in de lucht hebben gehangen op het feest van Bob en Tamara, want ook Ilias plooide eindelijk voor zijn Silke. Na hun kus vorige week in Bar Madam, speelde Ilias toch wat hard to get. Maar Silke moest en zou Ilias aan haar zijde hebben. Na een stevige luchtgitaarsolo kon ze de grootste Bon Jovi-fan op het huwelijk dan toch overtuigen om zich op de dansvloer te wagen. Liefde hing in de lucht en zo eindigde de trouwavond met een extra koppeltje in 'Thuis'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers