2BE trekt stekker uit 'Expeditie Robinson'

dinsdag 7 mei 2013

Het avontuurlijke spelprogramma 'Expeditie Robinson' wordt na 13 seizoenen afgevoerd door 2BE. Dat schrijven de Concentra-kranten. Het programma liep de eerste jaren op VT4 en was daarna op 2BE te zien.

'Expeditie Robinson' keert dit najaar niet meer terug op 2BE, dat heeft een woordvoerster van de zender bevestigd in Gazet van Antwerpen. Na 13 jaar wordt er geen nieuwe editie van het avontuurlijke programma meer gemaakt.

'Expeditie Robinson' was in de beginjaren een van de smaakmakers op VT4. Het programma werd toen gepresenteerd door Roos Van Acker. Op 2BE namen achtereenvolgens Lotte Verlackt en Evi Hanssen de presentatie op zich. Oorspronkelijk namen onbekende mensen het tegen elkaar op, maar de laatste jaren werd telkens een ploeg Vlaamse en Nederlandse celebrities naar een onbewoond eiland gestuurd.

'Expeditie Robinson' werd gemaakt in samenwerking met het Nederlandse RTL 5. Of ook zij stoppen met het programma is niet bekend.

Bron: GVA/HBVL


DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
2BE

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers