2BE brengt nieuwe afleveringen Emmy-bekroonde 'The Big Bang Theory'

woensdag 25 september 2013

Goed nieuws voor de fans van de gekke bende uit 'The Big Bang Theory'. Vanaf vrijdag 4 oktober gaat bij 2BE het gloednieuwe zesde seizoen op antenne. Dit najaar zijn dus de nieuwe belevenissen van Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki) en Penny (Kaley Cuoco) in de komische reeks elke weekdag te volgen bij de zender om 20.10.

De populaire Amerikaanse reeks is een wereldwijd succes. Afgelopen zondag 22 september wist Jim Parsons zijn rol als Sheldon Cooper nog te verzilveren met de Emmy Award voor ‘Outstanding Lead Actor in a Comedy Series’ en in 2013 won The Big Bang Theory de People’s Choice Award 2013 voor ‘Favorite Network TV Comedy’.

In het inmiddels zesde seizoen tonen de überslimme, maar weinig empathische nerds Sheldon en Leonard zich samen met hun blonde en oversociale vriendin Penny weer van hun beste, of zeg maar: meest hilarische kant. Uiteraard zijn ook Amy (Mayim Bialik), Rajesh (Kunal Nayyar), de getrouwde Howard (Simon Helberg) en zijn vrouw Bernadette (Melissa Rauch) weer van de partij.

'The Big Bang Theory', seizoen 6, vanaf vrijdag 4 oktober bij 2BE.


 

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
2BE

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers