'24: Live Another Day' vanaf maandag bij VTM

zondag 2 november 2014

Terwijl 24 zich de eerste seizoenen afspeelde in Los Angeles, Washington D.C. en New York, trekken Jack Bauer en de nog steeds dreigende terreur in dit 9de seizoen naar Londen.

'24: Live Another Day' covert deze keer geen 24 uren uit het leven van Bauer en co, maar belicht enkel de belangrijkste 12 uur. '24: Live Another Day' staat dus garant voor 12 afleveringen spanning, actie en dreiging uit elke hoek. Zelfs die waaruit je het niet verwacht...


Het verhaal speelt zich vier jaar na het achtste seizoen van 24 af. Hoofdrolspeler Jack
Bauer (Kiefer Sutherland), ooit het hoofd van de antiterreurorganisatie CTU, is nog steeds op de vlucht voor de Amerikaanse en Russische overheid nadat hij verschillende diplomaten heeft vermoord die betrokken waren in een terroristisch complot.

Nadat hij zich vier jaar gedeisd hield, komt Jack in Londen boven water nadat hij ontdekt dat zijn vroegere mentor, president James Heller (William Devane), het doelwit is van een aanslag. Jack wil die koste wat het kost verijdelen.

In eerste instantie krijgt hij tegenkanting van de CIA, die hem nog altijd wil oppakken voor zijn misdaden in het verleden. Maar met de hulp van een gevallen CIA-agent, zijn vroegere collega Chloe O'Brian (Mary Lynn Rajskub) en een hackerscollectief probeert Bauer een ongeziene vijand te verslaan die dreigt een nieuwe wereldoorlog te ontketenen.

En wat gebeurt er wanneer hij oog in oog komt te staan met zijn ex-vriendin Audrey (Kim Raver), de dochter van de president, die ondertussen getrouwd is met  diens stafchef Mark Boudreau (Tate Donovan)?

Aflevering 1 - maandag 3 november
Na vier jaar duikt Jack Bauer plots op in Londen en slaagt de CIA erin om hem eindelijk te arresteren. Agente Kate Morgan vindt het meteen verdacht dat hij zo makkelijk te pakken was, maar ze krijgt weinig gehoor. Niet toevallig komt op hetzelfde moment president James Heller aan in Londen om er de toekomst van de Amerikaanse militaire basis te bespreken.

Het Britse volk wil die sluiten, maar president Heller is ervan overtuigd dat drones het verschil kunnen maken in de strijd tegen terrorisme. Intussen maakt zijn stafchef Mark Boudreau - die ondertussen getrouwd is met Hellers dochter Audrey - zich zorgen over de gezondheidstoestand van de president.

Wanneer Mark daarenboven verneemt dat Jack Bauer opnieuw opgedoken is, probeert hij dat nieuws voor iedereen verborgen te houden.

'24: Live Another Day', vanaf 3 november elke maandag om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers