Zaterdageditie Foute Party uitverkocht: alleen nog tickets voor vrijdag

vrijdag 12 januari 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2023

Met nog iets meer dan vijf maanden te gaan is de zaterdageditie van de Foute Party volledig uitverkocht. Dit is zojuist bekendgemaakt door Menno Barreveld tijdens het Foute Uur op Qmusic.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni verwelkomen onder anderen Snollebollekes, Jan Smit, O-Zone en de Q-dj's maar liefst 25.000 foute feestgangers in de Brabanthallen. Er zijn enkel nog kaarten voor vrijdag 28 juni beschikbaar.


Het laatste weekend van juni zakken groepen verklede foute feestgangers uit het hele land traditiegetrouw af naar Den Bosch voor de Foute Party. Onlangs werd bekendgemaakt dat Snollebollekes ook komende editie de foute feestvierders weer van links naar rechts springen. Daarnaast zijn er optredens van Jan Smit, Ch!pz, O-Zone  Mental Theo, ABBA Fever en de Qmusic-dj's. Vanwege de run op de kaarten is onlangs besloten om ook dit jaar de Foute Party op vrijdagavond te organiseren. De Foute Party vindt dus plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.

Tijden veranderd
Om de Foute Party beter bereikbaar te maken voor feestvierders uit het hele land, zijn de tijden vervroegd. Het feest duurt van 19.00 tot 01.00 uur, in plaats van eerder tot 03.00 uur. Dit geldt voor zowel de vrijdag als de zaterdag.

Tickets zijn verkrijgbaar op Qmusic.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers