VVD'er Ed Nijpels in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 9 december 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag', met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Voormalig VVD-partijleideider Ed Nijpels
Zondagmorgen is voormalig VVD-leider Ed Nijpels bij Rick Nieman over de Haagse politiek. Ook geeft de oud-minister van Milieu zijn opinie over de klimaattop in Dubai. Wat betekenen de klimaatmaatregelen voor de Nederlandse bedrijven en burgers.

Oud PvdA-voorzitter Hans Spekman
Voormalig voorzitter van de PvdA Hans Spekman over de actuele politiek. Hoe kijkt hij naar de formatie en de mogelijkheden voor linkse partijen in het nieuwe politieke landschap.

Europarlementariër Assita Kanko
Wat kan Nederland leren van andere landen om de asielinstroom te beperken? Duitsland voert opnieuw tijdelijke grenscontroles in, Italië vangt asielzoekers op in Albanië, België heeft geprobeerd de instroom van alleenstaande mannelijke asielzoekers te beperken. Daarover europarlementariër Assita Kanko van de Nieuw-Vlaamse Alliantie.

Kluun
Zondag is Kluun te gast in 'WNL Op Zondag'. Uit onderzoek blijkt dat het taalniveau van jongeren belabberd is, boeken worden amper gelezen. Hoe krijg je het leesplezier weer terug. Bestseller-auteur Kluun heeft daar wel een idee over.

'WNL Op Zondag', zondag 10 december om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers