VVD-Lijsttrekker Dilan Yesilgöz bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 november 2023

De zondag begint met Rick Nieman en 'WNL Op Zondag' met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.


VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz
Zondagmorgen is VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz te gast bij Rick Nieman. De liberalen gaan aan kop in de peilingen. De partijleider gaat in gesprek over de verkiezingen en haar plannen voor Nederland.

Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim
Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim over de krijgsmacht. Over de gevolgen van de conflicten in Israël en Oekraïne voor de Nederlandse defensie. De generaal pleit voor grotere betrokkenheid van burgers en bedrijven bij onze defensie.

Sylvain Ephimenco
Trouw-columnist Sylvain Ephimenco volgt de verkiezingen op de voet. Hoe kijkt de Fransman naar de Nederlandse verkiezingscampagnes en hoe staan de politieke kopstukken er voor?

Napoleon-kenner Patrick Buch
Volgende week gaat de film 'Napoleon' in première. PR-adviseur en Napoleon-kenner Patrick Buch over de geschiedenis van Bonaparte. De nalatenschap van de kleine generaal is in de hedendaagse maatschappij nog steeds terug te vinden.

'WNL Op Zondag', zondag 19 november om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers