Voormalig VVD-minister Henk Kamp in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 20 januari 2024

De zondag begint met Rick Nieman in 'WNL Op Zondag, met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Er is ook extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


VVD-prominent Henk Kamp
Zondagmorgen is voormalig minister en VVD-erelid Henk Kamp te gast bij Rick Nieman. Over de Haagse politiek en het rumoer rond de formatie en de spreidingswet.

D66-leider Rob Jetten
Deze zaterdag houdt vice-premier en D66-leider Rob Jetten zijn Europa-speech in Brussel. Daarin pleit hij voor een sterk Europa in roerige tijden.

OM-topman Rinus Otte
De nieuwe voorzitter van het College van procureurs-generaal Rinus Otte geeft zijn visitekaartje af in 'WNL Op Zondag'. Waar gaat de OM-topman zich de komende tijd hard voor maken?

Digitale nomade Esther Jacobs
Digitale nomade Esther Jacobs over het nieuwe werken. Zelf reist zij de wereld rond en verblijft nergens langer dan drie maanden. Haar leven en werk regelt ze allemaal vanaf haar laptop.

'WNL Op Zondag' met Rick Nieman, zondag 21 januari om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers