Volgende week in 'Kunststof Radio': Rop Verheijen, Steyn de Leeuwe, Veerle Baetens, Paul Ruigrok en Huibert Crijns

zondag 29 oktober 2023
Foto: © NTR 2022

'Kunststof Radio' is er maandag tot donderdag bij de NTR op NPO Radio 1. Benieuwd wie er deze week langs komt? Je leest het nu hier!

Maandag 30 oktober – Rop Verheijen, acteur
Acteur Rop Verheijen speelt in de nieuwe muzikale-komedievoorstelling ‘De Ongeplukte Zusters van Almere County’, geïnspireerd op het werk van Jane Austen. Verheijen speelt één van de drie zussen die naarstig op zoek zijn naar de liefde. Verheijen is ook bekend van ‘De Luizenmoeder’, ‘Het Klokhuis’ en als presentator van ‘Moltalk’.


Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Dinsdag 31 oktober – Steyn de Leeuwe, theatermaker en acteur
Acteur en theatermaker Steyn de Leeuwe speelt zijn eerste solovoorstelling ‘Tofu Cowboy’. De muzikale tragi-komedie is geïnspireerd door zijn werk in de zorg. Over de dunne lijn tussen zorgverlener en zorgbehoevende.

Presentatie: Willemijn Veenhoven

Woensdag 1 november – Veerle Baetens, actrice en regisseur
De Vlaamse actrice, regisseur en zangeres Veerle Baetens maakt haar regiedebuut met 'Het Smelt': een film gebaseerd op de roman van Lize Spit. De film vertelt het verhaal van Eva, die terugkeert naar haar geboortedorp om met haar verleden af te rekenen. Baetens is voor haar rol in ‘Broken Circle Breakdown’ bekroond als beste actrice bij de European Film Awards.

Presentatie: Willemijn Veenhoven

Donderdag 2 november – Paul Ruigrok, regisseur en Huibert Crijns, collectiespecialist
Regisseur Paul Ruigrok en KB-collectiespecialist Huibert Crijns brengen in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek en NTR de podcastserie 'Het Venlo-incident' uit. De serie gaat over de rol van desinformatie en propaganda in oorlogstijd, met als basis een mysterieus voorval in Venlo in 1939. De presentatie vindt plaats tijdens het 225-jarig jubileum van de Koninklijke Bibliotheek.

Presentatie: Frénk van der Linden

'Kunststof Radio', maandag 30 oktober t/m donderdag 2 november tussen 19.00 en 20.00 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers